ua en ru

Збірна України з художньої гімнастики в 2013 році завоювала 104 золотих медалі

Національна збірна команда України з художньої гімнастики в 2013 році завоювала 104 золотих медалі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Федерації гімнастики України.

"За 2013 рік збірна команда України завоювала 104 медалі на міжнародних та національних змаганнях - 33 золотих, 35 срібних і 36 бронзових", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням Федерації, Ганна Різатдінова стала володаркою срібної медалі в абсолютній першості, золотої медалі у вправі з обручем і срібної медалі у вправах зі стрічками. Також вона отримала престижний міжнародний титул "Міс Елегантність".

Нагадаємо, що володаркою цього титулу була Ганна Безсонова. Легендарна гімнастка увійшла в спортивну історію зі світовим прізвиськом "Королева Елегантності".

Згідно з повідомленням, на чемпіонаті світу в Києві Аліна Максименко виграла бронзову медаль у вправі з булавами, команда у групових вправах здобула бронзу у вправі з 10 булавами. Збірна команда України у загальному заліку посіла друге місце, завоювавши п'ять медалей - золото, два срібла та дві бронзи.

Нагадаємо, у 2013 році завершили кар'єру гімнасток Аліна Максименко і Олена Дмитраш, почавши тренерську діяльність в "Школі Дерюгіних".