ua en ru

Збірна України у жовтні проведе товариський матч з Італією

Збірна України у жовтні проведе товариський матч з Італією Фото: збірна України (ФФУ)

Конкретне місце зустрічі та інші подробиці стануть відомі пізніше

Футбольні федерації України та Італії досягли домовленості про проведення товариського матчу між національними збірними двох країн. Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

Зазначається, що деталі спарингу ще опрацьовуються, але зараз вже точно відомо, що поєдинок відбудеться у середу, 10 жовтня 2018 року, на території Італії. Конкретне місце зустрічі та інші подробиці стануть відомі пізніше.

Загалом збірні провели між собою сім матчів: шість перемог із загальним рахунком 14:2 - в активі італійців, а одна нічия (0:0) була зафіксована 2 червня 2006 року в Лозанні у спарингу перед фінальним турніром чемпіонату світу.

Восени 2018 року збірна України проведе ще чотири зустрічі. "Жовто-сині" також зустрінуться з Чехією (6 вересня в гостях і 16 жовтня вдома) і Словаччини (9 вересня вдома і 16 листопада в гостях) в рамках групового етапу Ліги націй.

Збірна України проведе найближчим часом два спаринги - 23 березня (місце проведення уточнюється, суперником буде команда Саудівської Аравії) і 27 березня - в бельгійському Льєжі проти збірної Японії.

Нагадаємо, раніше головний тренер збірної України Андрій Шевченко назвав прізвища шести легіонерів, яким надіслано виклики в національну команду на березневі товариські матчі.