ua en ru

Збірна України розпочала збір перед матчами Ліги націй

Збірна України розпочала збір перед матчами Ліги націй Фото: Ярмоленко і Шевченко (ffu.ua/Павло Кубанов)

--

Національна команда України 3 вересня розпочала збір у Києві для підготовки до стартових матчів Ліги націй УЄФА проти Чехії та Словаччини. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Перше заняття "синьо-жовті" проведуть вже сьогодні ввечері на полі НТК ім. В. Баннікова. За тренуванням наступного дня, у вівторок, 4 вересня, на НСК "Олімпійський", зможуть спостерігати всі бажаючі, оскільки сесія буде відкритою.

Збірна розпочала свій збір в Києві! #МиЗбірна

Опубліковано National Football Team Of Ukraine Понеділок, 3 вересня 2018 р.

Напередодні головний тренер "синьо-жовтих" Андрій Шевченко ухвалив рішення перевести з резервного списку 21-річного захисника іспанського "Луго" Василя Кравця. Оборонець раніше отримав виклик до молодіжної збірної, однак після рішення тренерського штабу головної команди отримав шанс довести правомірність своїх амбіцій щодо дебюту в національній збірній.

Раніше Андрій Шевченко викликав й іншого гравця з резервного списку - нападника Євгена Селезньова. Таким чином, загальна кількість виконавців, викликаних на збір, становить 26 осіб.

Завтра до розташування команди прибуде й Артем Бєсєдін - для розмови з головним тренером та лікарями "синьо-жовтих". Футболісти, які отримали ушкодження, неодмінно приїжджають до збірної у перший день зборів, щоб особисто розповісти про стан свого здоров’я та процес реабілітації.

Матч проти збірної Чехії Україна зіграє 6 вересня, а проти збірної Словаччини - 9 вересня.

Нагадаємо, Ліга Націй - новий турнір для збірних, який замінить більшість товариських матчів, а також стане частиною кваліфікації на Євро-2020.