ua en ru

Збірна Чехії перед матчем з Україною залишилась без трьох ключових гравців

Збірна Чехії перед матчем з Україною залишилась без трьох ключових гравців

Наставник команди викликав 22 футболістів

Тренер національної збірної Чехії Карел Яролім оголосив імена футболістів, які будуть готуватися до матчу Ліги націй з Україною. Про це повідомляє Федерація футболу України.

Головною проблемою наставник вважає відсутність трьох ключових гравців.

"Травмовані Владімір Даріда, Антонін Барак та Марек Сухи. На останньому зборі три місяці тому всі вони були в строю, і ніщо не віщувало проблем. Тому заміну ми їм цілеспрямовано не шукали. Але наразі не час для песимізму, такою є реальність і ми маємо з нею впоратися. Візьмемо до заявки ще двох гравців. Найвірогідніше форварда і півзахисника", - повідомив Яролім.

62-річний фахівець також стурбований можливими проблемами з адаптацією гравця китайського "Хенань Цзяньє" Боржека Дочкала.

Всього чеський наставник викликав в збірну 22 виконавців:

Воротарі: Томаш Коубек ("Ренн", Франція), Іржі Павленка ("Вердер", Німеччина), Томаш Вацлик ("Севілья", Іспанія);

Захисники: Ян Боржил, Владимир Цоуфал (обидва - "Славія"), Якуб Брабець ("Різеспор", Туреччина), Теодор Гебре Селассі ( "Вердер"), Павел Кадержабек ("Гоффенгайм", Німеччина), Томаш Калас ("Челсі" , Англія), Філіп Новак ("Трабзонспор", Туреччина), Радим Ршезнік ("Вікторія");

Півзахисники: Антонін Барак, Якуб Янкто (обидва - "Удінезе", Італія), Боржек Дочкал ("Хенань Цзяньє", Китай), Томаш Горжава, Ян Копиць (обидва - "Вікторія"), Йозеф Гушбауер, Томаш Соучек, Ян Сікора (усі - "Славія"), Ондржей Петрак ("Нюрнберг", Німеччина);

Нападники: Міхаел Крменчик ("Вікторія"), Патрік Шик ("Рома", Італія).

Збірна Чехії збереться у повному складі 3 вересня в Празі, де проведе короткий збір. Поєдинок Ліги націй між збірними Чехії та України відбудеться 6 вересня в Угерске-Градіштє. Початок матчу о 21:45 за київським часом.

Нагадаємо, раніше головний тренер збірної Словаччини Ян Козак визначився зі складом на майбутній матч Україною.