ua en ru

Із сайту МВС по Москві зникли дані про розшук заступника глави "Міноборони ДНР"

Із сайту МВС по Москві зникли дані про розшук заступника глави "Міноборони ДНР" Фото (ДНР): Сергій Великородний

У керівництві самопроголошеної республіки ситуацію поки не коментують

Із сайту головного управління МВС Росії по Москві зникла згадка про розшук Сергія Великородного, який обіймає пост заступника міністра оборони в самопроголошеній "Донецької народній республіці" (ДНР). Про це повідомив журналіст Андрій Мальгін у своєму блозі.

У розділі "Увага! Розшук!" на сайті столичного поліцейського главку була розміщена інформація про те, що Сергій Великородний 30 січня 1976 року народження, уродженець МО Зоряний, що проживає в селищі Зоряне Містечко Щелковського району, розшукується за звинуваченням у шахрайстві, вчиненому організованою групою осіб (ст.159 ч.4 КК РФ).

Зараз це повідомлення доступно лише в кеші "Яндекса", на сайті управління МВС Росії по Москві воно відсутнє. При спробі зайти на сторінку сайт видає помилку "404".

У прес-службі МВС не змогли оперативно прокоментувати інформацію про видалення повідомлення, відзначає телеканал "Дождь".

На офіційному сайті Ради міністрів і народної ради ДНР остання згадка про полковника Сергія Великородний датовано 11 травня. Крім того, опубліковано відео, в якому заступник міністра оборони ДНР розповів про минулий в Донецьку військовому параді.

Нагадаємо, за даними МВС, в Донецькій обл. за час проведення АТО було заарештовано 374 бойовика.