ua en ru

Сайт "Миротворець" опублікував список іноземних журналістів, які співпрацюють з РФ

Сайт "Миротворець" опублікував список іноземних журналістів, які співпрацюють з РФ Фото: На сайті "Миротворець" оприлюднені дані 293 журналістів

У список потрапили майже 300 журналістів

Сайт "Миротворець" опублікував список акредитованих на окупованому Донбасі іноземних журналістів, які співпрацюють з Російською Федерацією. Про це йдеться в повідомленні прес-центру сайту.

"Ми довго не могли зважитися, і все-таки зважилися на це. Публікуємо черговий список акредитованих іноземних журналістів, які співпрацюють з країною-агресором, яка фінансує міжнародний тероризм і окупувала частину територій України", - йдеться в повідомленні.


На даний момент список журналістів видалений з сайту "Миротворець", про що так само повідомили в прес-центрі сайту.

"У зв'язку з завершенням інформаційної спецоперації «слідчий експеримент», файл з даними про журналістів, взятими з сайту МЗС РФ (країни-агресора, яка фінансує міжнародний тероризм) вилучений. Після обробки отриманої в ході спецоперації інформації, Центр «Миротворець» опублікує детальний звіт про отримані результати. Ознайомитися зі списком журналістів, акредитованих при МЗС РФ (країни-агресора, яка фінансує міжнародний тероризм) можна на їхньому сайті.", - пишуть на сайті "Миротворець".

Зазначимо, у новому списку сайту "Миротворець" були вказані дані 293 журналістів. Четверо з них працюють в українських ЗМІ. Інші репортери представляють Австрію, Великобританію, Німеччину, Італію, Нідерланди, Польщу, США та інші країни.

Нагадаємо, раніше "Миротворець" доповнив список акредитованих в ДНР журналістів, СБУ перевіряє його.