ua en ru

Савка став народним депутатом

Савка став народним депутатом Фото: Іван Савка (скрін відео youtube com HuкBecти)

Таке рішення на своєму засіданні ухвалила ЦВК

Центральна виборча комісія визнала обраним народного депутата від "Народного фронту" Івана Савку. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на прес-службу ЦВК.

Так, 10 жовтня відбулось чергове засідання комісії, яке провела голова Тетяна Сліпачук.

"Комісія визнала обраним народним депутатом України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Савку Івана Івановича, 1972 року народження, освіта вища, заступника командира військової частини по роботі з особовим складом - начальника відділення військової частини АА 0224", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що Савка проживає у місті Миколаїв, безпартійний, включений до виборчого списку Політичної партії "Народний фронт" під № 84.

Нагадаємо, 8 жовтня Центральна виборча комісія (ЦВК) не затвердила народного депутата від "Народного фронту" на заміну обраному члену ЦВК Ірині Єфремовій.

До порядку денного засідання Центрвиборчкому 8 жовтня було внесено це питання. Зокрема, кандидати Сергій Кондратюк і Ігор Гоцул попросили скасувати їх реєстрацію. Наступним кандидатом повинен був стати Іван Савка.

Як писало РБК-Україна раніше, ЦВК визнала обраним народним депутатом власника броньованого "Кадилаку" лідера РПЛ Олега Ляшка, його екс-помічника Олександра Гулака.