ua en ru

Савченко заявила, що їздила на територію ЛНР і ДНР після повернення з полону

Савченко заявила, що їздила на територію ЛНР і ДНР після повернення з полону Фото: в ході прес-конференції Савченко заявила про поїздку в ЛНР і ДНР

Нардеп наголосила, що готова до переговорів з ватажками самопроголошених республік

Народний депутат, член ПАРЄ Надія Савченко їздила на територію самопроголошених республік ЛНР і ДНР після повернення з полону РФ. Про це Савченко заявила сьогодні під час першої великої прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я готова та їздила, просто про це не знають самоназвані представники ні ДНР, ні ЛНР. Я заходила на територію за лінію розмежування і спілкувалася з людьми, і чула їхні проблеми. Просто що я не їздила туди ближче до Донецька і Луганська", - заявила вона.


Савченко в ході прес-конференції також наголосила, що готова до переговорів з ватажками самопроголошених республік заради визволення з полону українців.

"Я готова працювати і я вже тисячу разів заявляла про це, я готова туди їхати. З прикриттям, без прикриття я готова їхати туди, щоб був результат",- додала парламентар.

Нагадаємо, Савченко оголосила про початок голодування на знак протесту проти бездіяльності світу в процесі звільнення полонених українців.