ua en ru

До Савченко досі не пустили лікарів

До Савченко досі не пустили лікарів Фото: Надії Савченко знаходиться в СІЗО-3 Новочеркаська Ростовської області

Сестра української льотчиці Віра Савченко пообіцяла мобілізувати політикум

До української льотчиці, народному депутату Надії Савченко, яка перебуває в СІЗО-3 Новочеркаська Ростовської області РФ, досі не пустили лікарів. Про це сестра українки Віра Савченко написала в Facebook.

"Напружені і замерзлі співробітники СІЗО і поліції РФ запитують нас, коли ми вже поїдемо? Ми поїхали, але ненадовго. Лікарів до Наді так і не пустили. Будемо мобілізувати політикум", – написала Віра Савченко.

Напружені і замерзші співробітники СІЗО і поліції РФ запитують нас коли ми вже поїдемо? Ми поїхали, але нендовго ;)Лікарів до Наді так і не пустили. Будемо мобілізувати політикум...#freeSavchenko

Опубліковано Vira Savchenko 11 березня 2016 р.

Нагадаємо, стан здоров'я української льотчиці, народного депутата Надії Савченко погіршився. Савченко припинила сухе голодування, але вихід з неї відбувається з важкими ускладненнями.

Раніше повідомлялося, що український омбудсмен Валерія Лутковська не отримала відповіді від Російської Федерації на 2 листа з проханням про допуск лікарів до української льотчиці, народному депутату Надії Савченко.