ua en ru

У САП заявили, що захист Насірова останні місяці затягував розслідування

У САП заявили, що захист Насірова останні місяці затягував розслідування Фото: Роман Насіров (РБК-Україна)

Насірову оголосили остаточну підозру

У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі (САП) заявили, що захист відстороненого глави Державної фіскальної служби України Романа Насірова затягував розслідування справи. Про це йдеться у повідомленні прес-служби САП у Facebook.

"Як засвідчили останні місяці, замість доведення належними та допустимими доказами своєї позиції щодо невинуватості Романа Насірова, стороною захисту обрано шлях відкриття максимальної кількості кримінальних проваджень стосовно прокурорів, детективів та інших співробітників НАБ України щодо їх начебто неправомірних дій під час затримання, повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу Насірову Р.М.", - йдеться у повідомленні.

За наслідками проведеного досудового розслідування у кримінальному провадженні стосовно громадянина України та Великої Б...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 28 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Насірову оголосили остаточну підозру, справу завершено.

"Учора йому було оголошено про підозру, і тому справа ця найближчим часом буде закінчена... Йому вже оголосили остаточну підозру… Прокурор вже погодив детективу остаточну підозру. Відповідно, справа вже закінчена", - заявив директор НАБУ Артем Ситник.