ua en ru

САП вручила обвинувальний акт Насірову

САП вручила обвинувальний акт Насірову Фото: САП вручила звинувачення Насірову (УНІАН)

Копії документа також вручені представникам захисту

Спеціалізована антикорупційна прокуратура вручила обвинувальний акт усуненому голові Державної фіскальної служби Роману Насірову. Про це повідомляється на сторінці САП у Facebook.

Як повідомляється, обвинувальний акт також вручено керівнику одного з департаментів ГФС, однак не уточнюєтся про який саме структурному підрозділі служби йде мова.

Як стверджує прокуратура, в ході слідства, сторона захисту не надала доказів, які могли б свідчити про необхідність зміни правової кваліфікації кримінальних злочинів, а тим більше - закриття кримінального провадження.

Крім того, беручи до уваги значний громадський резонанс, який прийняв справу Насирова, САП клопоче про призначення в п'ятиденний термін попереднього судового засідання і запасного судді.

Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою за наслідками виконання вимог ст.290 КПК України затверджено обвинувальний ...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 10 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше керівник Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник розповів, на якій стадії перебуває справа Насірова.