ua en ru

У Санкт-Петербурзі в житловому будинку прогримів вибух

У Санкт-Петербурзі в житловому будинку прогримів вибух Фото: від шістнадцятиповерхового будинку обвалилася облицювання стіни

Від шістнадцятиповерхового будинку обвалилася облицювання стіни

В Невському районі Санкт-Петербурга в житловому будинку прогримів вибух. Про це йдеться в повідомленні "ДТП і ПП|Санкт-Петербург|Пітер Онлайн|СПб" "ВКонтакте".

"Вибух на пр. Солідарності в будинку 21. О 15:00. Служби прибувають. Машина внизу раскуроченная коштує від падаючих предметів", - йдеться в повідомленні.

На знімках видно, що у шістнадцятиповерхового будинку відвалилася облицювання стіни на рівні 13-го поверху. Бетонна плита приземлилася на припаркований у дворі автомобіль.

Нагадаємо, також сьогодні в Санкт-Петербурзі знешкодили бомбу в одному із житлових будинків. Повідомляється, що правоохоронні органи провели спецоперацію в одному з житлових будинків по Товариського проспекту. З будинку евакуювали всіх мешканців, а трьох чоловіків вивели в наручниках. За словами очевидців, поліція штурмувала квартиру на восьмому поверсі, де проживали вихідці з Середньої Азії. У ході спецоперації також знешкодили вибуховий пристрій.