ua en ru

У Санкт-Петербурзі знешкодили бомбу в одному з житлових будинків

У Санкт-Петербурзі знешкодили бомбу в одному з житлових будинків Фото: поліція провела спецоперацію в одному з житлових будинків Санкт-Петербурга

В результаті спецоперації затримали трьох вихідців з Середньої Азії

У Санкт-Петербурзі (Російська Федерація) виявили і знешкодили бомбу в одному з житлових будинків, передають російські ЗМІ з посиланням на главу адміністрації Невського району Костянтина Сєрова.

Повідомляється, що правоохоронні органи провели спецоперацію в одному з житлових будинків по Товариському проспекту. З будинку евакуювали всіх мешканців, а трьох чоловіків вивели в наручниках. За словами очевидців, поліція штурмувала квартиру на восьмому поверсі, де проживали вихідці з Середньої Азії. У ході спецоперації також знешкодили вибуховий пристрій.

altaltaltaltaltalt

Фото: спецоперація в Санкт-Петербурзі

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Ростові біля школи стався вибух, є постраждалий. Вибух прогримів, коли двірник прибирав територію.

"Чоловік підібрав на дорозі підозрілий предмет, який здетонував, йому відірвало пальці руки, також він отримав поранення живота. Чоловік госпіталізований", - повідомило джерело в правоохоронних органах.