ua en ru

Samsung скоротить випуск флагманських смартфонів у 2017 році

Samsung скоротить випуск флагманських смартфонів у 2017 році Фото: Samsung випустить менше смартфонів у цьому році

Компанія випустить 40-45 млн пристроїв проти 52 млн у минулому році

В поточному році корейська компанія Samsung може скоротити випуск флагманських смартфонів до 40-45 млн одиниць, повідомляє видання Dailycomm.

Такий прогноз зробив аналітик KGI Securities Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), відомий своїми прогнозами достовірними.

"У 2017 році Samsung випустить від 40 до 45 млн смартфонів Galaxy S8 проти 52 млн трубок Galaxy S7, відвантажених у глобальному масштабі за підсумками минулого року", - підкреслює видання.

за Причиною цьому експерт називає більш пізній вихід новинки (на місяць пізніше, ніж його попередник) та відкликання з ринку Galaxy Note 7.

За даними Мін-Чі Куо, Galaxy S8 буде створений в декількох версіях, що відрізняються розміром екрану (або 6,2 5,8 дюйма), процесором (Qualcomm або Samsung Exynos) і об'ємом оперативної пам'яті (4 або 6 Гбайт). Так, очікується, що моделі з процесором Qualcomm з'являться на ринку США, Японії і Китаю, а на інших ринках буде продаватися модель з чіпом Samsung.

Виробник також оснастить Galaxy S8 сканером райдужної оболонки ока, сенсорної "домашньої" кнопкою, акумуляторною батареєю ємністю 3000 або 3500 мАч (в залежності від розміру екрану), 12-мегапіксельною основною і 8-мегапіксельною фронтальною камерами. При цьому Samsung вирішила відмовитися від здвоєною камери з-за високої вартості та недостатньої розвиненості технології.

Galaxy S8 буде презентовано наприкінці березня, а продажі повинні початися в другій половині квітня.

Нагадаємо, на початку березня Samsung запустив масове виробництво смартфона Galaxy S8.