ua en ru

Samsung представить новий смартфон Galaxy S 3 травня в Лондоні

Південнокорейська Samsung, яка, за даними IDC, стала світовим лідером на ринку смартфонів, представить смартфон третього покоління Galaxy S III 3 травня в Лондоні. Пристрій стане оновленням популярного Android-апарата, передає телеканал "Росія 24".

За неофіційною інформацією, Samsung оснастить смартфон великим AMOLED-дисплеєм формату 720p і процесором з чотирма ядрами, як уже зробили головні конкуренти компанії в своїх Android-флагманах. Також ходять чутки про керамічний корпус, який замінить пластиковий.

Рік тому почалися продажі попередньої моделі Galaxy S II, а вже в лютого 2012 р. Samsung оголосила про поставку в торгові мережі більше 20 млн смартфонів цієї марки. Всього компанія продала більше 40 млн смартфонів марки Galaxy з моменту їх випуску в червні 2010 р.

Раніше Samsung заявляла, що операційний прибуток в I кварталі може досягти рекордних 5,8 трлн корейських вон (5,1 млрд дол.).

Нагадаємо, квартальний прибуток 2012 р. Samsung Electronics склав рекордні 5,15 млрд дол. завдяки високим продажам смартфонів і планшетних мінікомп'ютерів Galaxy Note.