ua en ru

Samsung готується випустити Galaxy S5 з алюмінієвим корпусом

Galaxy S5 швидше за все оснастять металевим корпусом. 

Galaxy S5 швидше за все оснастять металевим корпусом. Про це повідомляє AndriodGeegs з посиланням на джерело в компанії.

Повідомляється, що корпус буде алюмінієвий. Представники компанії побічно підтверджують цю інформацію, так як останнім часом пішли від класичного підходу "дешево спроектувати, дешево зібрати, дешево полагодити". У Samsung все частіше говорять про те, що експерименти з більш дорогими матеріалами не табу.

Також повідомляється, що корейська компанія розробила Design 3.0, і мова йде саме про зовнішньому вигляді наступного гаджета з лінійки Galaxy S. Нібито цей телефон буде зроблений за тим же принципом, за яким з невеликими варіаціями проектуються iPhone, Xperia Z, HTC One та інші представники топового сегмента.

Читайте також: Представлена ​​водостійка версія Samsung Galaxy S4 (фото)

Galaxy S5 буде побудований навколо єдиної рамки, вона і буде виконана з алюмінію. Це означає, що знаменитою знімною батарейки, яку легко замінити, ми більше не побачимо.

Нагадаємо, що попередній представник лінійки Galaxy S, був перзентован на початку року, а в продаж надійшов у квітні. І зовсім недавно була представлена ​​його варіація Galaxy S4 Active, яка в продаж надійде тільки влітку.

Samsung Electronics - флагман промисловості Південної Кореї і один з світових лідерів у виробництві напівпровідників, телекомунікаційного та цифрового обладнання. Компанія займає провідні позиції на світових ринках РК-дисплеїв і мікрочіпів пам'яті Dram і Nand. Вартість Samsung Electronics досягає 160 млрд дол Співробітниками компанії є 206 тис. осіб, які працюють в 72 країнах світу. За підсумками 2012 р. Samsung заробила 22,2 млрд дол