ua en ru

Самопроголошений мер Слов'янська заявляє про постійну підтримку з боку РФ людським ресурсом

Самопроголошений мер Слов'янська В'ячеслав Пономарьов заявляє про постійну підтримку з боку Російської Федерації людським ресурсом.

Самопроголошений мер Слов'янська В'ячеслав Пономарьов заявляє про постійну підтримку з боку Російської Федерації людським ресурсом. Про це він заявив в ексклюзивному інтерв'ю РБК-Україна.

Так, на питання журналіста, чи чекають у Слов'янську будь-якої допомоги від Росії, Пономарьов відповів: "По-перше, ми чекаємо допомоги від наших братів тут, на території України, і вона надходить постійно. До нас постійно приїжджають люди, які підтримують нас".

Що стосується допомоги професійних військових РФ, у тому числі постачання зброї, то, за словами самопроголошеного мера, зброя до них не надходить.

"У нас тільки люди надходять. Зброя до нас не надходить, зброю ми забираємо самі. А продукти харчування, медикаменти - це нам допомагає місцеве населення, бізнесмени", - зазначив він.

Пономарьов зазначив, що вони згодні бути федерацією у складі Росії, або ж федерацією на умовах повного взаємодії з Російською Федерацією.

"Нехай це буде окремою державою, але у складі Митного союзу", - зазначив він.

Повну версію інтерв'ю В'ячеслава Пономарьова читайте тут.