ua en ru

"Самопоміч" проведе позачерговий з'їзд у Харкові 13 лютого

"Самопоміч" проведе позачерговий з'їзд у Харкові 13 лютого Фото: Андрій Садовий

На з'їзді буду обговорювати майбутні вибори в Кривому Розі та Києві

Політична партія "Самопоміч" проведе позачерговий з'їзд у Харкові 13 лютого. Про це РБК-Україна повідомила прес-секретар фракції "Самопоміч" в парламенті Ірина Твердовська.

"13 лютого в Харкові відбудеться позачерговий Всеукраїнський з'їзд політичної партії "Об'єднання "Самопоміч", який завершиться мітингом біля пам'ятника Шевченку",- повідомила Твердовська і додала, що з'їзд розпочнеться о 10 ранку.

За її словами, на з'їзді буде присутній керівництво партії - лідер "Самопоміч", міський голова Львова Андрій Садовий.

В порядку денному з'їзду - обговорення політичної ситуації в країні, проведення виборів міського голови Кривого Рогу та виборів до райрад у Києві 27 березня.

"Буде обговорюватися політична ситуація у країні. Будуть говорити про вибори у Кривому Розі та районних рад Києва",- додала вона.

Нагадаємо, 8 лютого Київська міська організація політичної партії "Об'єднання "Самопоміч" сьогодні, 8 лютого, подала позов у Київський апеляційний адміністративний суд з приводу того, що Центральна виборча комісія не сформувала територіальні виборчі комісії для проведення виборів до районних рад столиці 27 березня.