ua en ru

Літаки лоукосту Wizz Air з 20 квітня не будуть літати до Львова

Літаки лоукосту Wizz Air з 20 квітня не будуть літати до Львова Літак компанії Wizz Air

Група Wizz Air з 20 квітня ліквідовує усі рейси до Львова в зв'язку з закриттям компаніі "ВіззЕйр Україна". Про це йдеться у повідомленні прес-служби WizzAir.

Деякі рейси виконуватиме угорська філія компанії, а інші скасують взагалі.
З 20 квітня 2015 WizzAirHungary буде виконувати лише 8 рейсів в Україну та з України ‒ в Будапешт, Лондон, Кельн, Дортмунд, Гамбург, Катовіце, Ларнаку і Мюнхен. Усі рейси відправлятимуться з Києва, де буде базуватися єдиний літак компанії.

У компанії такі зміни пов'язують з нестабільністю на території східної України, девальвацією, нестабільністю гривні та впливом контролю обміну валюти. WizzAirHungary буде намагатись зменшити вплив даних факторів і дасть змогу WizzAir залишатися однією з ключових авіакомпаній на українському ринку. Авіакомпанія буде готова до розширення діяльності в Україні, коли ситуація на ринку покращиться.

Зокрема компанія скасує рейси, які виконувалися зі Львова: "Львів - Мілан Бергамо", "Львів - Неаполь" та "Львів - Венеція Тревізо".

З Києва закривають маршрути в Барселону, Валенсію, Кутаїсі, Москву, Мілан, Неаполь, Венецію. Пасажирам, які купили квитки на ці рейси, відшкодують їхню повну вартість.

Нагадаємо, WizzAir ‒ найбільший лоукост-перевізник у Центральній і Східній Європі, який літає у 110 напрямках у 37 країнах. Флот авіакомпанії складається з 55 літаків Airbus A320.