ua en ru

Саміт НАТО у Варшаві: Порошенко зустрівся з главами Великої п'ятірки

Саміт НАТО у Варшаві: Порошенко зустрівся з главами Великої п'ятірки Фото: Порошенко зустрівся з главами Великої п'ятірки

Зустріч пройшла в неформальній обстановці, офіційна зустріч у форматі "Велика п'ятірка + Україна" - завтра

В рамках саміту НАТО в Варшаві президент України Петро Порошенко зустрівся з президентом США Бараком Обамою, канцлером Німеччини Ангелою Меркель, прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, прем'єр-міністром Великобританії Девідом Кемероном і главою уряду Італії Маттео Ренці. Про це свідчать фотографії, які опублікував у своєму Facebook прес-секретар глави держави Святослав Цеголко.


"Саміт НАТО у Варшаві - хороша можливість зустрітися з нашими союзниками і партнерами. Між урочистими заходами йде підготовка до завтрашньої зустрічі Великої п'ятірки + Україна і комісії Україна-НАТО. Україна залишається в центрі уваги світових лідерів", - написав Цеголко.

Нагадаємо, в ході саміту НАТО в Польщі запланована зустріч у форматі "Велика п'ятірка плюс Україна" за участю Петра Порошенка, президента США Барака Обами, федерального канцлера Німеччини Ангели Меркель, президента Франції Франсуа Олланда, прем'єр-міністра Великобританії Девіда Кемерона і прем'єр-міністра Італії Маттео Ренці.