ua en ru

Саміт G20 в Гамбурзі: поліція повідомляє про скорочення масштабу заворушень

Саміт G20 в Гамбурзі: поліція повідомляє про скорочення масштабу заворушень Фото: протести в Гамбурзі (twitter.com/G20HH2017)

Ситуація в Гамбурзі в ході саміту G20 нормалізується

Німецька поліція заявляє про скорочення масштабу заворушень в ході саміту G20 в Гамбурзі. Про це йдеться в повідомленні поліції Гамбурга у Twitter.

Повідомляється, що у зв'язку зі скороченням масштабу заворушень поліція розблокувала ряд транспортних шляхів в Гамбурзі. Спостерігачі та очевидці також повідомляють у соцмережах про те, що ситуація в Гамбурзі нормалізується.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті зіткнень у Гамбурзі постраждали більше 150 поліцейських.

"Загальна кількість поранених поліцейських станом на 13:20 (за місцевим часом, - ред.) складає 159 осіб. Затримано 45 протестувальників під час акцій протесту в Гамбурзі", - повідомляє DW.

Масштабні зіткнення демонстрантів з поліцією Гамбурга почалися напередодні ввечері. Поліція застосувала воду і перцевий аерозоль проти протестуючих після того, як група активістів кинула пляшки та інші предмети у правоохоронців. За підрахунками німецької поліції, в акціях протесту візьмуть участь 100 тис. активістів з усієї Європи.