ua en ru

Садовий буде балотуватися в президенти

Садовий буде балотуватися в президенти Фото :Андрій Садовий (city-adm.lviv.ua)

Садовий оголосив, що буде подавати свою кандидатуру на участь у виборах президента України

Мер Львова Андрій Садовий оголосив, що буде подавати свою кандидатуру на участь у виборах президента України. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу партії "Самопоміч".

"Моя мета дуже проста і складна одночасно - відновити вашу віру в Україну. Перед вами сьогодні весь світ, але побудувати свою власну країну можливо лише тут. Я пропоную вам боротися за неї", - заявив Садовий на зустрічі з організаторами молодіжного форуму.

За його словами, ключовими елементами кампанії стане "мобілізація молоді, розрив корупційної кругової поруки в політиці і технологічна модернізація країни".

"Ми відстали від світових лідерів на десятки років. Повинні сконцентрувати всі сили і інтелект нації, щоб наздогнати світ. Це питання національної безпеки і виживання. Інакше не буде ні благополуччя, ні щастя, ні перемоги у війні. Але все в наших руках і в наших силах", - зазначив мер Львова.

Також він пообіцяв найближчим часом оприлюднити склад команди, з якою піде на вибори, і закликав до об'єднання всі сили, які підтримують ідею "рішучих змін".

Нагадаємо, Садовий у вересні заявив, що його партія буде брати участь у майбутніх президентських і парламентських виборах.

Депутатська фракція "Об'єднання" Самопоміч "в Київраді прийняла рішення про саморозпуск. Відзначимо, що в Київраді створена нова депутатська група. Рішення про розпуск фракції було прийнято на загальних зборах депутатів, яке відбулося увечері 10 вересня, і підтримано більшістю присутніх.