ua en ru

Садовий анонсував проведення сьогодні засідання фракції "Самопоміч"

Садовий анонсував проведення сьогодні засідання фракції "Самопоміч" Фото: Андрій Садовий анонсував проведення сьогодні засідання фракції "Самопоміч"

Садовий заявив, що виступає проти парламентських виборів

Голова "Самопомочі" Андрій Садовий анонсував проведення сьогодні, 14 березня 2016 року, засідання фракції "Самопоміч". Садовий і лідер фракції Олег Березюк вже прибули на зустріч із президентом України Петром Порошенком, повідомляє "112 Україна".

"Теми, які він (Порошенко - ред.) буде піднімати, це тільки те, що він сьогодні хоче сказати. Ми уважно послухаємо. Сьогодні буде засідання фракції, і фракція завжди буде відповідально приймати рішення в інтересах українського народу", - зазначив Садовий.

Крім того, повідомляється, що Садовий заявив, що виступає проти парламентських виборів.

"Я вважаю, для того, щоб погасити напругу, яка сьогодні є і яке провокується ідеєю дострокових виборів, а я вважаю, що вибори будуть шкідливими для країни, їх не треба проводити, потрібно виконати волю людей, яка була озвучена на революції Гідності, щоб ми мали закон про вибори з відкритими списками, пропорційна система", - зазначив Садовий.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко запросив на зустріч лідера партії "Самопоміч" Андрія Садового та голову фракції у Верховній Раді Олега Березюка.