ua en ru

Садов'як стала новим головним лікарем "Охматдиту"

Садов'як стала новим головним лікарем "Охматдиту" Фото: "Охматдит"

Лікар з Коломиї очолила дитячу спеціалізовану лікарню "Охматдит"

Новим головним лікарем Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" стала головний лікар центральної районної лікарні Коломиї Ірина Садов'як. Про це йдеться в повідомленні Міністерства охорони здоров'я України у Facebook.

"Новим головним лікарем головної дитячої лікарні України "Охматдит" стала лікар з Коломиї Ірина Садов'як", - йдеться в повідомленні.

Новим головним лікарем головної дитячої лікарні України "Охматдит" стала лікарка із Коломиї Ірина Садов'як. Презентація Ірини (відразу робіть голосніше звук): https://www.facebook.com/moz.ukr/videos/793668387462935/ Більше про Ірину Садов'як: http://life.pravda.com.ua/health/2017/05/31/224474/ Декларація тут: https://goo.gl/gI4GJe

Опубліковано Міністерство охорони здоров'я України 31 травня 2017 р.

Згідно декларації кандидата, у власності Садов'як квартира в Коломиї площею 82 кв. м і земельна ділянка на 1200 кв. м,

Нагадаємо, в березні 2017 року прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання уряду анонсував будівництво 13 кардіоцентрів "Охматдиту" до кінця року.

"Ми завершимо "Охматдит" для якісних послуг. Ми повинні побудувати 13 кардіоцентрів в цьому році. Ціна зволікання - чиєсь життя", - зазначив Гройсман.

До цього він обіцяв, що влітку завершиться будівництво нового корпусу лікарні, а також проведення додаткового тендеру на закупівлю обладнання.