ua en ru

Саакашвілі заявив про "останній шанс" для нардепів прийняти вимоги активістів

Саакашвілі заявив про "останній шанс" для нардепів прийняти вимоги активістів Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

Мітингувальники "мають у розпорядженні реальний механізм зміни влади"

Колишній голова Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Михайло Саакашвілі заявив про "останній шанс" для народних депутатів прийняти вимоги активістів 7 листопада 2017 року. Про це він заявив в ході мітингу під будівлею Верховної Ради.

"7 листопада останній раз даємо шанс прийняти наші вимоги, ми підозрюємо, що вони їх не приймуть. Ми не можемо вічно тут стояти. Якщо не приймають, тоді ми повинні знайти інші форми, ніж просто проживання у них під вікнами", - заявив Саакашвілі .

За його словами, після неприйняття вимог, протестувальників стане в 100 разів більше, і вони будуть вимагати відставки влади. Саакашвілі підкреслив, що учасники мітингу вже мають у своєму розпорядженні "реальним механізмом зміни влади".

Відзначимо, серед вимог активістів - скасувати депутатську недоторканність, змінити виборче законодавство і створити антикорупційний суд.

Крім того, екс-глава Одеської ОДА заявив, що вже оскаржив в суді указ президента України Петра Порошенка про позбавлення його громадянства.

Опубліковано Mikheil Saakashvili 29 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція спільно з Національною гвардією забезпечує безпеку учасників акції під Верховною Радою. За порядком стежить близько 700 правоохоронців.

За їхніми даними, сьогодні біля будівлі парламенту зібралося найбільше за останній тиждень людей: зараз там знаходиться близько 400 осіб.