ua en ru

Саакашвілі везуть в аеропорт "Бориспіль"

Саакашвілі везуть в аеропорт "Бориспіль" Фото: Михайло Саакашвілі (РБК-Україна)

Саакашвілі везуть в Бориспіль

Лідера "Руху нових сил" Михайла Саакашвілі везуть в аеропорт "Бориспіль". Про це повідомила його прес-секретар Дарина Чиж.

"Шановні журналісти! Михайла Саакашвілі везуть в Бориспіль", - написала Чиж на своїй сторінці в Facebook.

Шановні журналісти! Михайла Саакашвілі везуть в Бориспіль

Опубліковано Daryna Chyzh 12 лютого 2018 р.

На даний момент соратники Саакашвілі розділилися на групи і вирушили в аеропорти "Жуляни" і "Бориспіль".

Зокрема, Давид Сакварелідзе направляється в Бориспіль.

Їдемо в Бориспіль

Опубліковано David Sakvarelidze 12 лютого 2018 р.

Інший соратник Саакашвілі - Іван Слободянюк, знаходиться в "Жулянах".

Зараз в Жулянах

Опубліковано Ivan Slobodianyk 12 лютого 2018 р.

"Активісти "Руху нових сил" поїхали до аеропортів "Бориспіль" та "Жуляни". Нам поки невідомо, куди саме везуть Михайла. Остання інформація з "Жулян": близько 10 машин поліції, стоїть борт 02 Нацгвардії, на якому було незаконно вивезено соратників Михайла Саакашвілі до Грузії", - йдеться у повідомленні "Руху нових сил" у Facebook.

Крім того соратники Саакашвілі, посилаючись на власні джерела, заявляють, що у Варшаві (Польща) перекривають дороги від аеропорту для проїзду авто з Саакашвілі.

"Інформація з аеропорту "Бориспіль": о 17:55 буде рейс на Варшаву, ймовірно, Михайла можуть направити до Польщі цим рейсом. Також наші джерела нам повідомили, що у самій Варшаві вже перекривають дороги від аеропорту для проїзду авто з Михайлом", - йдеться у повідомленні "Руху нових сил".

Активісти РУХ НОВИХ СИЛ поїхали до аеропортів "Бориспіль" та "Жуляни". Нам поки невідомо, куди саме везуть Михайла. Ост...

Опубліковано РУХ НОВИХ СИЛ 12 лютого 2018 р.

Нагадаємо, Саакашвілі був затриманий сьогодні в Києві. Представники Служби безпеки України, Генеральної прокуратури та Національної поліції заперечують свою причетність до затримання політика.

За інформацією джерел РБК-Україна, Саакашвілі можуть депортувати до Польщі.

"Швидше за все, буде депортація в країну прибуття. Тобто в Польщу", - зазначив співрозмовник РБК-Україна. За словами джерела, польська сторона виходили на контакт з готовністю прийняти Саакашвілі.