ua en ru

Саакашвілі пообіцяв перетворити Одесу на "місто світла"

Саакашвілі пообіцяв перетворити Одесу на "місто світла" Фото: Михайло Саакашвілі

Саакашвілі має намір поліпшити нічне освітлення Одеси

Голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі має намір обговорити з мером програму вуличного освітлення Одеси і перетворення Одеси в "Місто світла". Про це Саакашвілі повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Вчора вночі знову була здійснена диверсія проти одного з одеських кафе "У Ангелова", з використанням вибухівки. Такі кримінальні витівки, в першу чергу досить легко здійснити, через погане нічне освітлення Одеси. Сьогодні ввечері ми будемо обговорювати з мером програму вуличного освітлення Одеси і перетворення Одеси в "місто світла", також ми невідкладно повинні поставити камери на всіх вулицях і в місцях скупчення людей. Разом з новим патрулем, який запрацює у нас вже в серпні, і з новим керівництвом УВС ми зможемо навести порядок", - написав Саакашвілі.

Вчера ночью опять была осуществлена диверсия против одного из одесских кафе "У Ангеловых", с использованием взрывчатки. ...

Posted by Mikheil Saakashvili on 2 Июль 2015 г.

"До речі, сьогодні ввечері йду пити чай в "У Ангелова" і всіх закликаю до того ж, щоб висловити солідарність", - додав глава Одеської ОДА.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вибух в Одесі, який стався в ніч на 2 липня по вулиці Жуковського, 38 в ресторані "У Ангелова", кваліфікували як теракт.