ua en ru

Саакашвілі отримав повістку на допит в СБУ на 10 січня, - адвокат

Саакашвілі отримав повістку на допит в СБУ на 10 січня, - адвокат Фото: Михайло Саакашвилі (РБК-Україна)

Він повинен з'явитися 10 січня на 11.00 на допит до СБУ

Лідер партії "Рух нових сил" Михайла Саакашвілі з'явиться на допит до Головного управління Служби безпеки України 10 січня. Про це повідомив адвокат лідера партії "Рух нових сил" Михайло Саакашвілі Руслан Чорнолуцька, передає кореспондент РБК-Україна.

"Саакашвілі отримав повістку. Він повинен 10 січня на 11.00 з'явитися на допит до Головного управління Служби безпеки України в м.Києві", - сказав Чорнолуцька.

Також він додав, що 29 січня 2018 року Касаційний суд в складі Верховного суду України почне розгляд справи за позовом Саакашвілі до президента України Петру Порошенко про незаконність указу про позбавлення екс-президента Грузії українського громадянства.

Нагадаємо, 5 січня 2018 року стало відомо, що в Грузії екс-президента країни Михайла Саакашвілі засудили до трьох років позбавлення волі. Відповідне рішення оголосив суддя Тбіліського міського суду Георгій Аревадзе. Суддя визнав Саакашвілі винним у справі Сандро Гиргвліані. Політику пред'явлено звинувачення за статтею "зловживання службовими повноваженнями".