ua en ru

Саакашвілі отримав голландську візу, - De Telegraaf

Саакашвілі отримав голландську візу, - De Telegraaf Фото: Михаіл Саакашвілі (УНІАН)

Саакашвілі отримав візу в контексті возз'єднання сім'ї

Екс-губернатор Одеської області і колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі отримав візу для виїзду в Нідерланди. Про це повідомляє голландське видання De Telegraaf, посилаючись на власні джерела.

"Саакашвілі нещодавно отримав візу нашої країни в посольстві Нідерландів у Києві у контексті возз'єднання сім'ї. 49-річний політик одружений на голландській громадянці Сандрі Рулофс, з якою у нього двоє дітей", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, дані про отримання візи підтвердили журналістам джерела в Міністерстві безпеки і юстиції Нідерландів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Саакашвілі отримав пакет документів для виїзду в Нідерланди ще минулого тижня. Відзначається, що після виходу зі слідчого ізолятора, політик ходив в посольство Голландії.

"Він отримав пакет документів, які дозволяють йому виїхати туди. Але, як бачимо, він цього не зробив. Силою нічого з ним робити поки не планується, йде юридична процедура щодо законності його перебування в Україні. Вона раніше середини січня не закінчиться", - відзначило джерело РБК-Україна у правлячій коаліції.