ua en ru

Саакашвілі підписав протокол про незаконний перетин кордону із запереченнями, - ДПСУ

Саакашвілі підписав протокол про незаконний перетин кордону із запереченнями, - ДПСУ Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

У ДПСУ наголосили, що законодавством не передбачений строк вручення протоколу особі-правопорушнику

Колишній президент Грузії, екс-голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі підписав протокол про незаконний перетин кордону із запереченнями. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

"Сьогодні у Львові співробітники Держприкордонслужби вручили Міхаїлу Саакашвілі адміністративний протокол про незаконний перетин кордону. Він з ним ознайомився та підписав з запереченнями", - сказано у повідомленні.

Наголошується, що зауваження, які лунали з боку команди Саакашвілі щодо вручення даного документа протягом трьох годин після перетину кордону, не доречні, адже відповідно до законодавства протокол про адмінправопорушення складається не пізніше 3 годин з моменту виявлення правопорушення, що і було здійснено службовими особами із зазначенням у ньому відомих Держприкордонслужбі відомостей та обставин на момент виявлення правопорушення. У той же час законодавством не передбачений строк вручення протоколу особі-правопорушнику.

Нагадаємо, Саакашвілі сьогодні, 12 вересня 2017 року, підписав адміністративний протокол про незаконний перетин кордону. Повідомлялося, що екс-губернатор підписав адмінпротокол у Львові в присутності журналістів, заявивши при цьому, що протокол йому мали вручити протягом трьох годин після перетину кордону.