ua en ru

Саакашвілі підтримав ініціативу Кличка про створення уряду народної довіри

Саакашвілі підтримав ініціативу Кличка про створення уряду народної довіри

Потрібно підтримати ініціативу мера Києва Віталія Кличка про створення уряду народної довіри для реформування системи. Про це під час прес-конференції в Одесі заявив голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі, передає видання "Єдність".

"Я приєднуюся до ініціативи мера Києва, мого друга Віталія Кличка, в тому, щоб створити уряд народної довіри. Потрібно дійсно вести людей, у яких є довіра суспільства, а не якихось невідомих типажів, які стверджують клани, і чиї списки просто пред'являються. Нам потрібні люди, у яких буде довіра суспільства. Люди компетентні, енергійні і при цьому віддані Україні. Нам потрібно відкрити народне обговорення і не дозволити їм знову нав'язати нам кота в мішку", - сказав Саакашвілі.


Нагадаємо, 10 квітня в щотижневому зверненні Арсеній Яценюк звернувся до народу України із заявою про відставку. Крім того, Яценюк зазначив, що після відставки з поста прем'єр-міністра України бачить свої політичні завдання ширше, ніж повноваження глави Кабінету міністрів.