ua en ru

Саакашвілі відповів на звинувачення Антонюка про нанесення збитків на 1 млн грн

Саакашвілі відповів на звинувачення Антонюка про нанесення збитків на 1 млн грн Фото: Михаїл Саакашвілі

Саакашвілі цікавить, за який час Антонюк поніс ці збитки

Голова Одеської обласної державної адміністрації Михаїл Саакашвілі прокоментував заяву відстороненого від виконання повноважень голови Державної авіаційної служби Дениса Антонюка про те, що Саакашвілі заподіяв збитків на 1 мільйон гривень. Про це Саакашвілі написав на своїй сторінці в Facebook.

"Колишній Глава Госавіаслужи подав на мене позов, заявивши, що я йому заподіяв збитків на 1 мільйон гривень через його незнаходження на посаді, із заробітною платою в 5 тисяч гривень. Він як знаменитий одеський літературний герой Паніковський вимагає у мене мільйон. Мене тільки цікавить, цей збиток він поніс за хвилину, за день, за тиждень, за місяць або за рік?", - написав Саакашвілі.

Колишній Голова Державіаслужи подав на мене позов, заявивши, що я йому заподіяв збитків на 1 мільйон гривень через його ...

Posted by Mikheil Saakashvili on 7 липня 2015 р.

Нагадаємо, Антонюк звернувся до Генпрокуратури з проханням перевірити законність відсторонення його від посади.

"Перевірити законність відсторонення мене, Антонюка Дениса Юрійовича, від виконання обов'язків голови Державної авіаційної служби України", - йдеться в заяві на ім'я генерального прокурора України Віктора Шокіна, опублікованому на Facebook Антонюка.

Крім того Денис Антонюк попросив Шокіна вивчити дії голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі.

"Вирішити питання про наявність у діях голови Одеської обласної державної адміністрації пана Михайла Саакашвілі ознак кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 364 Кримінального кодексу України", - йдеться в заяві.

Раніше Михаїл Саакашвілі влаштував словесну перепалку з Денисом Антонюком в ході прес-конференції в Міністерстві інфраструктури України.