ua en ru

Саакашвілі відкрив пляж на віллі екс-міністра Злочевського

Саакашвілі відкрив пляж на віллі екс-міністра Злочевського Фото: Михайло Саакашвілі

Михайло Саакашвілі продовжує "розчищати" узбережжя Чорного моря

В Одесі для бажаючих відкритий пляж, який знаходиться на території розкішної вілли екс-міністра екології та природних ресурсів України Миколи Злочевського. Про це у Facebook повідомив голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі.

"Приголомшливий пляж в Одесі прихопив колишній міністр Злочевський, який побудував свою віллу за рахунок Інфоксводоканалу. Господар вілли покрив басейни вілли маскуванням, щоб сховати їх від камер безпілотників, якими останнім часом одеські волонтери стали вивчати цю територію, а прийшли на місце наших представників, доглядачі вілли запевняли, що там розміщується лише лабораторія", - повідомив Саакашвілі.

За його словами, територія вілли обставлена з розкішшю.

"Все дуже розкішно зроблено, так що одесити не повинні дивуватися збільшеним комунальних тарифів. Адже вони включають в себе і золотих риб і грандіозні скульптури, що прикрашають цю "наукову лабораторію". Якщо б у нас була прокуратура, власник цієї лабораторії давно сидів би в набагато більш скромному приміщенні", - повідомив Саакашвілі.

Він також додав, що звернувся в муніципальні служби більше місяця тому.

"Довелося знову нам самим пляж відкривати. Запрошую всіх одеситів і гостей там побувати", - написав глава Одеської ОДА.

Приголомшливий пляж в Одесі прихопив колишній міністр Злочевський, який побудував свою віллу за рахунок Інфоксводоканалу...

Posted by Mikheil Saakashvili on 22 августа 2015 г.

Нагадаємо, раніше в Одесі демонтували стіну, преграждавшую вхід на ще один пляж.