ua en ru

Саакашвілі спростував призначення Шевченка своїм радником, - Ляшко

Саакашвілі спростував призначення Шевченка своїм радником, - Ляшко Фото: Михайло Саакашвілі

Голова Одеської ОДА нібито особисто повідомив про це Ляшко

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що глава Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі не призначав екс-міністра екології Ігоря Шевченка своїм позаштатним радником. Про це Ляшко написав на своїй сторінці в Facebook.

"Бачив вчора Саакашвілі і запитав його, навіщо він узяв собі радником колишнього міністра екології Шевченка, звільненого парламентом за корупцію? Сам Шевченко повідомив про це кілька днів тому. Саакашвілі заявив, що це брехня", - повідомив Ляшко.

Бачив учора Саакашвілі і спитав його, навіщо він взяв собі радником колишнього міністра екології Шевченка, звільненого п...

Posted by Олег Ляшко on 23 июля 2015 г.

Нагадаємо, 19 липня екс-міністр екології України Ігор Шевченко повідомив, що стане позаштатним радником глави Саакашвілі.

"Ми домовилися, що я візьму участь у команді Саакашвілі в якості позаштатного радника і візьму на себе наступні функції: сприяння швидкій реалізації низки конкретних інвестиційних проектів, які плануються або вже почали реалізовуватися в Одеській області; залучення нових інвесторів і організація нових інвестиційних проектів; допомогу одеському бізнесу у взаємодії з центральними органами влади у Києві та сприяння у вирішенні їхніх проблем на національному рівні", - повідомив Шевченко.

Відзначимо, напередодні Саакашвілі ініціював створення ради економічного розвитку Одеської області.