ua en ru

Саакашвілі обіцяє перешкодити концерту Тіматі в Одесі

Саакашвілі обіцяє перешкодити концерту Тіматі в Одесі Фото: Михайло Саакашвілі

Саакашвілі вважає, що Тіматі не місце на українських сценах

Голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі обіцяє перешкодити концерту російського виконавця Тіматі, який має відбутися в Одесі 21 серпня. Про це Саакашвілі написав у своєму Facebook.

"Тим хто порівнюють прагнення України до свободи і незалежності з наркоманією - не місце на українських сценах..

Вважаю Ібіцу кращим клубом Європи і однією з найбільш яскравих визначних пам'яток Одеси. І оскільки я за вас вболіваю,не розумію як ви могли запросити Тіматі, який повністю виправдовує російську агресію і називає Україну "молодшим братом", який запив і почав вживати наркотики. Не кажучи вже про те, що це найкращий друг Кадирова, у якого руки по лікоть в крові українців на Донбасі", - повідомив Саакашвілі.

Тим, хто порівнює прагнення України до свободи та незалежність з наркоманією-не місце на українських сценахВважаю Ібіц...

Posted by Mikheil Saakashvili on 26 июля 2015 г.

Він також додав, що вітає приїзд російських музикантів в Одесу, але прикордонникам буде рекомендувати не пускати в Україну "поплічників Путіна".

"Я вітаю приїзд російських туристів в Одесу, був би щасливий побачити тут Макаревича, ДДТ, Земфіру, яка відкрито підтримувала Україну, з задоволенням піду на концерт BG, але буду настійно рекомендувати прикордонній службі не пускати поплічників Путіна на вільну українську землю", - додав Саакашвілі.

Нагадаємо, Михайло Саакашвілі ініціював створення ради економічного розвитку Одеської області.