ua en ru

Саакашвілі написав заяву у ГПУ, МВС та СБУ про злочини керівництва ДФС

Саакашвілі написав заяву у ГПУ, МВС та СБУ про злочини керівництва ДФС Фото: Михайло Саакашвілі

Вчора заступник голови ДФС Костянтин Лікарчук розказав про злочини керівництва української митниці

Голова Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Михайло Саакашвілі написав заяву на ім'я керівників силових відомств, в якому вимагає розслідувати злочини, скоєні керівництвом Державної фіскальної служби (ГФС) України у сфері митного контролю. Фотографії відповідного документа Саакашвілі опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Моє офіційне звернення після вчорашніх скандальних, але одночасно мужніх зізнань голови української митниці, який фактично звинуватив своє керівництво в кримінальних злочинах. Крім його зізнань, ці звинувачення підтверджені численним фактологічним матеріалом. Сподіваюсь хоч зараз слідство як зазвичай не буде ховати голову в пісок", - написав Саакашвілі.

Моє офіційне звернення після вчорашніх скандальних, але одночасно мужніх зізнань голови української митниці, який фактич...

Posted by Mikheil Saakashvili on 27 серпня 2015 р.

Зазначимо, вчора, 26 серпня, заступник голови ДФС Костянтин Лікарчук в ефірі одного з українських телеканалів розповів про тіньові потоки товарів, які надходять на Київську та Херсонську митниці та задешево там розмитнюються.

Раніше Констянтин Лікарчук заявляв про плани Кабінету міністрів України відсторонити його з посади.