ua en ru

Саакашвілі допитають у справі про спробу захоплення Жовтневого палацу 9-10 січня

Саакашвілі допитають у справі про спробу захоплення Жовтневого палацу 9-10 січня Фото: сутички під Жовтневим палацом (Олег Грищак, РБК-Україна)

Раніше повідомлялося, що допит відбудеться 5 січня

Допит лідера "Руху нових сил", екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі в Печерському районному управлінні Національної поліції в м.Києві у справі про спробу захоплення Жовтневого палацу 17 грудня перенесли на 9-10 січня. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі Саакашвілі.

"Слідчим було повідомлено, що допит Михайла Саакашвілі буде перенесений на 9-10 січня", - повідомили в прес-службі.

Раніше повідомлялося, що в п'ятницю, 5 січня, в Печерському райуправлінні поліції повинен був відбутися допит Саакашвілі у справі про спробу захоплення Жовтневого палацу 17 грудня.

Нагадаємо, 17 грудня у центрі Києва розпочався черговий "Марш за імпічмент" з вимогами до президента України Петра Порошенка.

Учасники вимагали ухвалення законів про імпічмент президента та антикорупційний суд, прийняття у другому читанні нового закону про вибори, а також відставки генерального прокурора Юрія Луценка.

Зібравшись на Майдані Незалежності, учасники "Маршу за імпічмент" повідомили про намір організувати штаб у Жовтневому палаці. Після чого увірвалися до будівлі. Відбулося декілька сутичок активістів з поліцією. Учасники мітингу кидали петарди, а правоохоронці застосовували газ.