ua en ru

З позаплановим візитом у Тимошенко знаходяться два представника омбудсмена, - Карпачова

З позаплановим візитом у екс-прем'єр-міністра України, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко відучора і на даний момент знаходяться два представника омбудсмена Ніни Карпачової. Про це сьогодні, 13 лютого, заявила на брифінгу уповноважений з прав людини Ніна Карпачова, передає кореспондент РБК-Україна.

"Зараз і відучора два представники омбудсмена здійснюють візит без попередження в Качанівську колонію до Юлії Тимошенко", - повідомила Карпачова.

За словами омбудсмена, її представники отримали доступ до колишнього прем'єра без всяких проблем. Вона також повідомила, що Тимошенко перебуває у тій камері, що і раніше.

Крім того, омбудсмен додала, що, за її інформацією, у лікарів, які приїхали оглядати колишнього прем'єра, виникли певні проблеми на митниці, а саме проблеми з ліцензією на медичне обладнання.

Нагадаємо, раніше в Генпрокуратурі повідомляли, що 13 лютого 2012 р. в Україну прибувають фахівці з Федеративної Республіки Німеччини та Канади, які разом з українськими лікарями проведуть комісійне обстеження Тимошенко.