ua en ru

С.Головатий звернувся до Президента з пропозицією про внесення змін до указу про виконання Україною зобов'язань взятих перед Радою Європи

Під час сьогоднішнього засідання комісії з укріплення демократії та верховенства права, голова цієї комісії Сергій Головатий, звернувся до Президента України з проханням внести зміни до виданого ним указу "Про план заходів із виконання обов'язків та зобов'язань України, що випливають з її членства в Раді Європи" і включити очолювану ним комісію до складу виконавців згаданого указу, передає кореспондент РБК-України.

"Вчора вийшов ваш указ стосовно виконання зобов`язань перед Радою Європи. Ми будемо просити вас, щоб, можливо навіть сьогодні, були дані доручення внести зміни до цього указу, бо серед виконавців цього указу комісії немає", - зокрема сказав С.Головатий, звертаючись до Президента.
Також С.Головатий висловив сподівання, що у питанні виконання поставлених главою держави завдань не має місця для конкуренції і сторонніх інтересів, оскільки Україна має наблизитись до рівня, гідного членства у Євросоюзі.

Президент України Віктор Янукович своїм Указом N24/2011 затвердив план заходів із виконання обов'язків та зобов'язань Україною, що випливають з її членства в Раді Європи.