ua en ru

З 28 серпня по 1 вересня очікується збільшення потоку машин з Криму на материк

У період з 28 серпня по 1 вересня 2014 року очікується значне збільшення кількості автомобілів, які залишають півострів Крим.

У період з 28 серпня по 1 вересня 2014 року очікується значне збільшення кількості автомобілів, які залишають півострів Крим. Про це кримському Курортно-інформаційному центру повідомили в прес-службі автономної некомерційної організації "Єдина транспортна дирекція".


"За даними аналітичного відділу, в даний час із Криму не виїхали ще 23 тис. а/м. Ця цифра вийшла в результаті підрахунку всього автомобільного потоку, який щодня проходить через порти "Кавказ" і "Крим" починаючи з 01 червня 2014 року. Так, з початку курортного сезону по 25 серпня в Крим заїхало 143 тис. а/м, а виїхало 120 тис. а/м", - повідомили в Єдиній транспортній дирекції.


У прес-службі додали, що незважаючи на спад кількості автотранспорту з кінця минулого тижня, незабаром вона знову значно зросте.


На даний момент між портами "Крим" і "Кавказ" на автопасажирській поромній лінії "Крим - Кубань" регулярні перевезення пасажирів і машин здійснюють 7 основних поромів, курсує катамаран "Сочі-1" і 2 ж/д порома.