ua en ru

РЗ надали знижку на перевезення руди для "націоналізованих" ДНР і ЛНР заводів

РЗ надали знижку на перевезення руди для "націоналізованих" ДНР і ЛНР заводів Фото: РЗ

У ДНР чекають постачання залізної руди для Єнакіївського метзаводу

"Російські залізниці" надали знижку на перевезення залізної руди для "націоналізованих" самопроголошеними Донецької та Луганської республіками підприємств. Про це повідомляє РБК.

"В ДНР в найближчі тижні чекають поставок залізної руди для Єнакіївського метзаводу, затриманого в лютому і в березні перейшов під зовнішнє управління влади самопроголошеної республіки. РЗ надали знижку на перевезення руди від розташованих у "Сєвєрсталі" станцій на кордоні з ДНР і ЛНР", - йдеться в повідомленні.

Втім, повідомляється, що представник "Північсталі" заперечує торгівлю з ДНР і ЛНР.

"Компаніям ЛНР і ДНР руду не продаємо і не плануємо, переговори не ведемо", - сказав він.

Зокрема, РЗ надали знижку на перевезення залізорудної сировини зі станції Череповець-2 (Вологодська область, обслуговує Череповецький металургійний комбінат "Північрсталі") на станцію Успенська (Ростовська область) і зі станції Костомукша-товарна (Карелія, де розташований "Карельський окатиш" "Північсталі") на станцію Ліски (Воронезька область).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в трудових колективах провідних підприємств окупованій російськими терористами частини Донбасу ростуть протестні настрої в колективах.