ua en ru

Рибалка: заява Тимошенко щодо законопроекту про кредитні спілки говорить про її некомпетентність

Рибалка: заява Тимошенко щодо законопроекту про кредитні спілки говорить про її некомпетентність Фото: Сергій Рибалка (прес-служба)

Сергій Рибалка розкритикував заяву Тимошенко

Заява голови фракції "Батьківщина" Юлії Тимошенко щодо корупційних ризиків законопроекту "Про кредитні спілки" - це некомпетентність і свідоме введення суспільства в оману. Так прокоментували у прес-службі екс-голови фінансового комітету Ради, народного депутата Радикальної партії Сергія Рибалки відповідну політичну заяву, яку зробила політик.

"Батьківщина" не вважала за потрібне направити свого представника до складу комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності Верховної Ради. Не дивно, що у них є проблеми з фахівцями, експертами, радниками і висновками у цій сфері. А непрофесійні висловлювання псевдоекспертів, що подаються як родзинка на торті, не що інше, як локшина на вуха українцям", - сказали в прес-службі.

"Мені дуже приємно, що Юлія Тимошенко намагається читати законопроекти у фінансовій сфері, але її "помічники" через свій непрофесіоналізм ввели суспільство в оману. Щодо проекту закону "Про кредитні спілки", то рекомендував би Юлії Володимирівні спочатку почитати висновки антикорупційного комітету парламенту, який констатував відсутність корупційних ризиків", - процитували в прес-службі слова Сергія Рибалки.

При цьому він підкреслив, що рішення про підготовку закону було прийнято на виїзному засіданні комітету у Львові з ініціативи Кредитних спілок, які є представниками малого та середнього бізнесу.

"Тим самим, Тимошенко своїми заявами нехтує інтересами представників малого і середнього бізнесу західної України. І, звертаю увагу, що ще сім депутатів від різних фракцій парламенту, крім мене, є співавторами цього проекту закону", - додав Сергій Рибалка.