ua en ru

Поряд з контрольованим кордоном високої активності ЗС РФ не спостерігається, - Держприкордонслужба

Поряд з контрольованим кордоном високої активності ЗС РФ не спостерігається, - Держприкордонслужба Фото: поруч з українським кордоном високої активності ЗС РФ не спостерігається

Наявна інформація про переміщення ЗС РФ на ростовському напрямку

Поряд з контрольованою ділянкою українського кордону високої активності Збройних сил Російської Федерації не спостерігається. Про це заявив помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян, передає "112 Україна".

Однак, є інформація про переміщення ЗС РФ на ростовському напрямку, що пояснюється передислокацією підрозділів.

"Що стосується ділянки російсько-українського кордону, який нам підконтрольний, то поблизу кордону ми не спостерігаємо накопичення військ або високої активності російських Збройних сил. У той же час є інформація про те, що особливо на ростовському напрямку, що там дійсно переміщалися значні сили і особового складу, і техніки, однак, це пов'язано з передислокацією підрозділів РФ, принаймні так це пояснює РФ, і з періодичним проведенням навчань", - заявив Слободян.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Російська Федерація нарощує військовий потенціал в окупованому Криму, готуючись до наступу.