ua en ru

Русенборг - Дніпро: Селезньов приносить перемогу дніпрянам

Русенборг - Дніпро: Селезньов приносить перемогу дніпрянам Фото: ФК "Дніпро"

Гра вийшла дуже бойовою

У Тронхеймі відбувся матч Ліги Європи між місцевим "Русенборгом" і дніпропетровським "Дніпром".

Перший у команд вийшов дуже обережним. "Дніпро" грав на класі, але старання гравців "Русенборга" дозволило їм не отримувати небезпеку біля своїх воріт. Хоча, суддя міг ставити пенальті за гру рукою захисника норвежців під час подачі кутового, але рефері момент втратив. Міг м'яч залетіти у ворота Хансена після пасу назад у виконанні Свенсона і промахи п м'ячу Хансена. Але вже біля самих воріт голкіпер зумів наздогнати м'яч і вибити його.

Гра продовжувала бути дуже напруженою і не пістрявити моментами. Обидві команди рідко доводили справу до ударів. Хоча до штрафної успішно доходили. На 78 хвилині "Дніпро" врятувала поперечина після удару Эйолфссона. І тут же Селезньов показав майстер-клас під ударів головою, відправивши м'яч у ворота після подачі зліва від Матеуса.

Русенборг - Дніпро 0:1
Гол:
Селезньов, 80
Русенборг: Андре Хансен, Ейолфссон, Скьелвик, Свенссон, Бйордаль, Сельнес, Мидтше (Йенсен, 71), Конрадссен, Міккельсен, Сьодерлунд, Хелланн (де Ланлай, 46)
Дніпро: Бойко, Томечак (Лечкевич, 71), Дуглас, Гуйє, Федецький, Едмар, Матос, Федорчук, Ротань, Селезньов (Гама, 84), Матеус (Чеберячко, 90)

Нагадаємо, у першій грі "Дніпро" зіграв внічию з "Лаціо".