ua en ru

Румунія підтримуватиме відновлення цілісності України у міжнародному форматі

Румунія підтримуватиме відновлення цілісності України у міжнародному форматі Фото: зустріч Павла Клімкіна з Теодором Мелешкану

Також обговорено проведення засідання Українсько-румунської спільної президентської комісії

Румунія підтримуватиме Україну та її зусилля у будь-якому міжнародному форматі, який сприятиме відновленню територіальної цілісності України. У цьому запевнив міністр закордонних справ Румунії Теодор Мелешкану на зустрічі з главою МЗС Павлом Клімкіним в ході Мюнхенської конференції з питань безпеки, повідомляє прес-служба Кабміну.

Зазначено, що керівники зовнішньополітичних відомств обговорили ключові питання порядку денного відносин між Україною та Румунією, зокрема проведення у 2017 році засідання Українсько-румунської спільної президентської комісії.

"Теодор Мелешкану запевнив, що Румунія підтримуватиме Україну та її зусилля у будь-якому міжнародному форматі, який сприятиме відновленню територіальної цілісності України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що парламент Румунії доручив провести референдум щодо ролі суспільства в боротьбі з корупцією.