ua en ru

Керівництво Вінницької митниці викрито в хабарництві, - Луценко

Керівництво Вінницької митниці викрито в хабарництві, - Луценко Фото: Юрій Луценко (facebook.com/gp.gov.ua)

Зокрема йдеться про керівника і заступників Вінницької митниці

Управління "К" Служби безпеки України задокументовало причетність керівника і заступників Вінницької митниці до систематичного збору фінансової винагороди за оформлення товарів без повної сплати податків. Про це повідомив увечері 7 жовтня 2017 року генеральний прокурор Юрій Луценко у своєму Facebook.

"Під час збору чергової мзди для керівництва затримано працівника митниці. За місцем проживання його брата виявлено 114 тисяч доларів у пакетах із назвами товариств, які проводили незаконні експортно-імпортні операції", - написав він у соцмережі.

За словами Луценка, слідство відпрацьовує інформацію про причетність керівництва Державної фіскальної служби Вінницькій області до "кришування" незаконного експорту горіхів.

"Реакція керівництва ДФС України на спецоперацію - правильна: закон один для всіх. Рішення суду - звичне: замість 3 мільйонів гривень призначено 160 тисяч гривень застави", - зіронізував генпрокурор.

К СБУ задокументувала причетність керівника і заступників Вінницької митниці до систематичного збору фінансової винагоро...

Опубліковано Юрієм Луценком 7 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державна фіскальна служба викрила на митниці порушень на 1,2 млрд гривень.