ua en ru

Керівництво ДНР вилучило частину соціальних виплат місцевих жителів, - розвідка

Керівництво ДНР вилучило частину соціальних виплат місцевих жителів, - розвідка Фото: бойовики ДНР (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Керівництво ДНР скорочує фінансування соціальних програм

Керівництво самопроголошеної "Донецької національної республіки" вилучило частину соціальних виплат місцевих жителів нібито для погашення заборгованості за комунальні послуги. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України Facebook.

"В умовах зниження Росією обсягів видатків на утримання т. н. ДНР/ЛНР і відсутності інших джерел фінансування окупаційна влада посилює заходи з економії бюджетних коштів, у тому числі за рахунок скорочення фінансування соціальних програм. Зокрема, т. н. "влада ДНР" під приводом вирішення проблеми заборгованості мешканцями тимчасово окупованих територій за оплату комунальних послуг ввела практику вилучення частини їх соціальних виплат", - йдеться в повідомленні.

Так, згідно з повідомленням, у серпні цього року особи, які мають таку заборгованість, отримали на 20% менше коштів порівняно з минулим місяцем. При цьому, влада ДНР завчасно не попередила "боржників", які дізналися про обмеження тільки після недоотримання частини соціальних виплат.

Керівництво ДНР вилучило частину соціальних виплат місцевих жителів, - розвідка

Фото: скріншот повідомлення розвідки у Facebook

Нагадаємо, вчора російське окупаційне командування на Донбасі оголосив про призов новобранців.