ua en ru

Керівнику "Луцькводоканалу" повідомили про підозру у розтраті 1,7 млн гривень

Керівнику "Луцькводоканалу" повідомили про підозру у розтраті 1,7 млн гривень Фото: керівникові "Луцкводоканала" повідомили про підозру у розтраті 1,7 млн гривень

Вирішується питання про відсторонення підозрюваного від посади та обрання йому запобіжного заходу

Прокуратура Волинської області повідомила про підозру у розтраті 1,7 млн гривень керівнику комунального підприємства "Луцькводоканал". Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

"Сьогодні керівнику підприємства повідомлено про підозру у вчиненні службового підроблення та розтрати чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем в особливо великому розмірі", - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що чиновник в 2014 році уклав завідомо фіктивні договори з двома суб'єктами господарювання про надання інформаційно-консультаційних послуг і в подальшому погодив звіти про виконання робіт і провів повний розрахунок за договорами на загальну суму понад 1,7 млн гривень.

Однак, слідством доведено, що роботи фактично проведені не були, а отже грошові кошти керівник комунального підприємства розтратив.

Вирішується питання про відсторонення підозрюваного від посади та обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, прокуратура Сумської області підозрює екс-голови правління, а нині санаційного керуючого держпідприємства "Сумихімпром" в розкраданні 93 млн гривень.