ua en ru

Рудник ПАТ "Євраз Суха Балка" готується до перейменування

Рудник ПАТ "Євраз Суха Балка" готується до перейменування

На руднику "Суха Балка" планується провести позачергові збори акціонерів

На руднику "Суха Балка" планується провести позачергові збори акціонерів. Основним завданням на порядку денному стане перейменування підприємства, пишуть "Українські новини" з посиланням на повідомлення компанії.

Наголошується, в травні поточного року, компанія BERKLEMOND INVESTMENTS LTD, що входить до групи DCH українського бізнесмена і мецената Олександра Ярославського, придбала ПАТ "Євраз Суха Балка". Угода відбулася шляхом передачі колишнім власником всього акціонерного капіталу Kadish Limited (компанія, яка володіла акціями криворізького залізорудного підприємства).

"У цьому році нашому підприємству виповнився 121 рік. На підприємстві налічується кілька десятків трудових династій, де гірницький досвід передається від покоління до покоління, а загальний стаж роботи на підприємстві нараховує півтори тисячі років. Історія підприємства – не одне покоління гірників, сумлінну працю яких заклав основи для подальшого розвитку підприємства. В питанні перейменування підприємства прийнято рішення не відступати від історії рудника легендарною назвою "Суха Балка", - заявив генеральний директор Віталій Баш:

Як зазначається в повідомленні, з 11 жовтня поточного року на зборах акціонерів буде прийматися рішення про перейменування підприємства приватне акціонерне товариство "Суха Балка". Також будуть внесені зміни в усі правовстановлюючі документи підприємства шляхом викладення та затвердження в новій редакції.