ua en ru

Рубан та Савченко відмовляються від дачі свідчень слідству, - СБУ

Рубан та Савченко відмовляються від дачі свідчень слідству, - СБУ Фото: Володимир Рубан та Надія Савченко (twitter.com/vladest)

Зараз слідством серед проводиться 13 експертних досліджень по справі Савченко і Рубана

Володимир Рубан і Надія Савченко відмовляються від дачі свідчень слідству. Про це повідомляє прес-служба Служби безпеки України (СБУ).

"В даний час фігуранти справи, користуючись своїми процесуальними правами, відмовляються від дачі свідчень слідству. Зараз слідством серед іншого призначено та проводиться тринадцять експертних досліджень зброї, боєприпасів, вибухових речовин, відео - і аудіоматеріалів, публічних виступів і закликів, в тому числі комісійна судово-психологічна експертиза щодо перевірки правдивості показань Надії Савченко", - повідомили в СБУ.

Крім того, на даний момент проведені допити свідків, які повідомили важливі фактичні дані про обставини, що є предметом дослідження в даному виробництві.

Зараз здійснюється огляд і аналіз документів і предметів, вилучених за місцем проживання і роботи Рубана та Савченко, перевіряється причетність до злочинів інших осіб.

Нагадаємо, раніше Савченко відмовилася від перевірки її показань на поліграфі.